Сервиз за хранене Antigo, кремав, 24 части

Бранд: Palmer. Модел: Antigo. Материал: Порцелан. Сервизи: Всекидневни сервизи. Цвят: Кремав.
В наличност Референция: 532600
Опаковка: 1 брой
380.00 лв. / 1 бр.
Цената е за 1 бр.
Продава се в опаковка със съответния брой продукти.
Цветове
Добави бележка към продукта
Сервиз за хранене Antigo, кремав, 24 части
Чиниите и купите в този комплект сервизи са изработени от изключително здрав и лек порцелан. Порцеланът е подходящ за фурна и микровълнова печка до температура от 300 ℃ и може да се почиства в съдомиялна машина след употреба. Този комплект се състои от 6 чинии за хранене с диаметър 28 см, 6 чинии по 19,5 см, 6 дълбоки чинии за макаронени изделия по 19 см и 6 купи с диаметър 15 см

Средна оценка на потребителите

0.00 / 5

Оценка

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0


Всички продукти, които предлагаме, се произвеждат и доставят по индивидуална поръчка. Поради тази специфика, времето за доставка може да достигне до 30 дни след потвърждение на поръчката. Срокът за доставка на поръчката започва да тече след като плащането е постъпило по сметка на търговеца.

Всички доставки са застраховани. При получаване на стоката, клиентът е длъжен да я провери в присъствието на спедитора. Ако забележите, че някоя от стоките е счупена или повредена, трябва незабавно да го отбележите при спедитора. Това ще позволи максимално бърза подмяна на счупената или повредената стока.

В съответствие с чл. 50 от Закона за защита на потребителите, клиентът има право да откаже закупените стоки в рамките на 14 дни без да посочва причина. Срокът от 14 дни започва да тече от деня, следващ този, на който клиентът или трето лице, различно от превозвача и посочено от клиента, приеме физическо владение на стоката.

Върнатите стоки трябва да бъдат в същото състояние, в което са били при получаването им - неупотребявани, неповредени, с оригинална опаковка и етикет. Разходите за връщане са за сметка на клиента.

След като получим върнатите стоки и ги проверим, ще възстановим сумата, платена от клиента, в рамките на 14 дни.