Дълбока чиния, светлосиня, 22,5 см. Light Blue Sea

Цвят: Светло синьо. Категории: Основни чинии, Чинии за салата. Бранд: Palmer. Модел: Light Blue Sea. Размер: 22 см - 24 см. Материал: Керамика.
В наличност Референция: 528404
Опаковка: 6 броя
46.00 лв. / 1 бр.
Цената е за 1 бр.
Продава се в опаковка със съответния брой продукти.
Цветове
Добави бележка към продукта
Тази деликатна португалска керамика в меко златистожълто с блясък  в бледосиньо и кремаво е едновременно уникално топла и освежаваща. 
Колекцията включва две чинии, по-дълбока чиния за паста или салати и голяма купа за супа и е напълно подходяща за миене в съдомиялна машина, микровълнова фурна и фурна

Средна оценка на потребителите

0.00 / 5

Оценка

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0


Всички продукти, които предлагаме, се произвеждат и доставят по индивидуална поръчка. Поради тази специфика, времето за доставка може да достигне до 30 дни след потвърждение на поръчката. Срокът за доставка на поръчката започва да тече след като плащането е постъпило по сметка на търговеца.

Всички доставки са застраховани. При получаване на стоката, клиентът е длъжен да я провери в присъствието на спедитора. Ако забележите, че някоя от стоките е счупена или повредена, трябва незабавно да го отбележите при спедитора. Това ще позволи максимално бърза подмяна на счупената или повредената стока.

В съответствие с чл. 50 от Закона за защита на потребителите, клиентът има право да откаже закупените стоки в рамките на 14 дни без да посочва причина. Срокът от 14 дни започва да тече от деня, следващ този, на който клиентът или трето лице, различно от превозвача и посочено от клиента, приеме физическо владение на стоката.

Върнатите стоки трябва да бъдат в същото състояние, в което са били при получаването им - неупотребявани, неповредени, с оригинална опаковка и етикет. Разходите за връщане са за сметка на клиента.

След като получим върнатите стоки и ги проверим, ще възстановим сумата, платена от клиента, в рамките на 14 дни.