Купа, черно, 14x14,5x6 см. Universe

Цвят: Черно. Бранд: Maastricht Porselein. Категории: Купи за десерт, Купи, Купи за салата, Купи за ядки. Модел: Universe. Размер: 8 см - 16 см. Материал: Порцелан.
В наличност Референция: 534149
Опаковка: 4 броя
20.00 лв. / 1 бр.
Цената е за 1 бр.
Продава се в опаковка със съответния брой продукти.
Цветове
Добави бележка към продукта
Тази колекция с нежна текстура и матово черно е изработена от най-добрия порцелан и е оформена до изтънчено съвършенство. Тази всеобхватна и универсална колекция включва комплект от три чинии и четири комплекта от две различни по големина чинии и купа за сервиране, което я прави идеален спътник за вечеря. Всички съдове са подходящи за фурна, микровълнова печка и съдомиялна машина.

Средна оценка на потребителите

0.00 / 5

Оценка

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0


Всички продукти, които предлагаме, се произвеждат и доставят по индивидуална поръчка. Поради тази специфика, времето за доставка може да достигне до 30 дни след потвърждение на поръчката. Срокът за доставка на поръчката започва да тече след като плащането е постъпило по сметка на търговеца.

Всички доставки са застраховани. При получаване на стоката, клиентът е длъжен да я провери в присъствието на спедитора. Ако забележите, че някоя от стоките е счупена или повредена, трябва незабавно да го отбележите при спедитора. Това ще позволи максимално бърза подмяна на счупената или повредената стока.

В съответствие с чл. 50 от Закона за защита на потребителите, клиентът има право да откаже закупените стоки в рамките на 14 дни без да посочва причина. Срокът от 14 дни започва да тече от деня, следващ този, на който клиентът или трето лице, различно от превозвача и посочено от клиента, приеме физическо владение на стоката.

Върнатите стоки трябва да бъдат в същото състояние, в което са били при получаването им - неупотребявани, неповредени, с оригинална опаковка и етикет. Разходите за връщане са за сметка на клиента.

След като получим върнатите стоки и ги проверим, ще възстановим сумата, платена от клиента, в рамките на 14 дни.